• Nove objave

 • Najnoviji komentari

  • Arhiva

  • Prikaži sve iz kategorije

  • Prikaži sve iz kategorije

  • Održan 3. Modul Stručno razvojnog centra za provedbu programa odgojno obrazovnog rada za poticanje darovitosti djece rane i predškolske dobi

   Održan 3. Modul Stručno razvojnog centra za provedbu programa odgojno obrazovnog rada za poticanje darovitosti djece rane i predškolske dobi

               U petak, 11. prosinca 2020. godine, održan je 3. modul edukacije Stručno razvojnog centra DV Cvit Mediterana (Split) za provedbu programa odgojno obrazovnog rada za poticanje darovitosti djece rane i predškolske dobi . Zbog sigurnosti i epidemiološke situacije, edukacija je održana putem Zoom aplikacije.           

   U sklopu provedbe projekta „ Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ UP.02.2.2.08.0020 u prije spomenutoj edukaciji sudjelovale su pedagogica, psihologinja i odgojiteljica Dječjeg vrtića Metković.

   Jelena Birsa, psihologinja DV Cvit Mediterana  održala je predavanje na temu Što je darovitost i kako je prepoznati – proces identifikacije potencijalno darovite djece. Tijekom predavanja održano je nekoliko vježbi, na način da je predavačica podijelila  polaznike edukacije u virtualne sobe kako bi se mogao ostvariti rad u grupama.

   Predavanje Uloga stručnog suradnika pedagoga i odgojitelja u prepoznavanju i identifikaciji potencijalno darovitog djeteta  održala je Antonija Babić, pedagoginja DV Cvit Mediterana.

   Projekt „ Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ UP.02.2.2.08.0020  provodi Grad Metković u partnerstvu s Dječjim vrtićem Metković, koji se financira iz Europskog   socijalnog fonda u 100%-tnom iznosu, unutar Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Vrijeme provedbe projekta je 30 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta je 6.083.886,65 kuna.

   Komentari isključeni za Održan 3. Modul Stručno razvojnog centra za provedbu programa odgojno obrazovnog rada za poticanje darovitosti djece rane i predškolske dobi

   Komentiranje nije više moguće

   Ostavite komentar