• Nove objave

 • Najnoviji komentari

  • Arhiva

  • Prikaži sve iz kategorije

  • Prikaži sve iz kategorije

  • POTICANJE RANOG KOMUNIKACIJSKOG I JEZIČNO – GOVORNOG RAZVOJA

   POTICANJE RANOG KOMUNIKACIJSKOG I JEZIČNO – GOVORNOG RAZVOJA

   Podružnica HLD-a Dubrovačko – neretvanske županije u suradnji s Udrugom Mladi oca Ante Gabrića – Metković organizirala je seminar „Poticanje ranog komunikacijskog i jezično – govornog razvoja“. Seminar se održao u subotu 28. travnja u trajanju od 09:00 – 16:00 sati u prostorijama Dječjeg vrtića Metković, ulica Kralja Zvonimira 22.

   Bio je namijenjen djeci vrtićke dobi koja imaju teškoća u komunikacijskom  i govornom razvoju, njihovim  roditeljima, odgajateljima  i srodnim stručnjacima. Voditeljice seminara bile su: Renata Rade, prof. logoped  i Zorana Dedić, prof. logoped .

   Radionica je obuhvatila predavanja, analizu video materijala i vježbi koje potiču komunikaciju, jezik i govor. Tijekom  radionice predavačice su obuhvatile teme: ranog razvoja komunikacije, jezika i govora, spomenule su i načine kako poticati komunikacijski i jezično-govorni razvoj u obitelji i vrtiću, te su istaknule neke od rutina za poticanje komunikacijskog i jezično-govornog razvoja.

   Edukacija je obuhvatila  pregled i analizu video snimki. Predavačice su održale i dvije zanimljive radionice na temu :

   Dramatizacije u funkciji poticanja komunikacije i jezično-govornog razvoja.

   Hoće li moje dijete govoriti?

   Ovo je 4. Seminar edukacije iz područja ranog komunikacijskog i jezično – govornog razvoja u organizaciji HLD-a u DNŽ. Prezentirani sadržaj i mnoštvo novih informacija obogatilo je širi spektar stručnjaka u našoj županiji. Veselimo se i budućim edukativnim skupovima.

   Organizatori zahvaljuju Hrvatskoj pošti na sponzorstvu, te Dubrovačko-neretvanskoj županiji i Neretvanskom slivu na financijskoj potpori.  Zahvalni su im što su  prepoznali  potrebu pomoći u organizaciji ovog događanja, a na dobrobit djece s jezično-govornim poteškoćama, njihovih roditelja, odgajatelja i srodnih stručnjaka.

   UO podružnice HLD DNŽ

   Komentari isključeni za POTICANJE RANOG KOMUNIKACIJSKOG I JEZIČNO – GOVORNOG RAZVOJA

   Komentiranje nije više moguće

   Ostavite komentar