• Nove objave

 • Najnoviji komentari

  • Arhiva

  • Prikaži sve iz kategorije

  • Prikaži sve iz kategorije

  • 1, 2, 3 singen wir zajedno

   1, 2, 3 singen wir zajedno

   U Gimnaziji Metković u tekućoj školskoj godini provodi se s nadarenim učenicama i učenicima Projekt 1, 2, 3, singen wir zajedno, koji koordinira nekoliko predmeta kao što su hrvatski, njemački i engleski jezik, glazbena i likovna umjetnost te informatika.
   Težište projekta je nadarenim učenicima ponuditi usavršavanje svojih znanja i vještine u onome u čemu su najbolji te im dobro pripremljenim radionicama uz stručnu podršku mentora iz nastavnog osoblja dati priliku svoju kreativnost i inovativnost prikazati široj javnosti. Najvažniji gotovi proizvodi projekta su: DVD glazbenih spotova, CD snimljenih koncertnih pjesama te koncerti novonastalih, ali i već poznatih pjesama na njemačkome, hrvatskome i engleskome jeziku, koje će gimnazijalci izvoditi u vrtićima te osnovnim i srednjim školama na našem području, a prema potrebi i šire.
   Na zadovoljstvo metkovskih gimnazijalaca i vrtićana, jedan od takvih koncerata održali su u Središnjem gradskom vrtiću Metković. Pod mentorskim vodstvom profesorica njemačkoga jezika Ane Bebić i Svjetlane Bebić na koncertu su nastupili:Školski plesni klub Gimnazije Metković Blackout (Petra Ivić, Ivana Bunoza, Antonija Primorac, Ema Boras, Ivan Pavlović i Ivan Vidović) i Školska vokalno-instrumentalna skupina Gimnazije Metković (Bernarda Brnas, Mirjana Blažević, Marta Doko, Gabrijela Mateljak, Monika Matić, Luka Brečić, Ivan Vidović, Toni Šprlje), sve uz tehničku potporu Ante Bebića i Bože Jovanovića Bartulovića.

   Komentari isključeni za 1, 2, 3 singen wir zajedno

   Komentiranje nije više moguće

   Ostavite komentar