• Nove objave

 • Najnoviji komentari

  • Arhiva

  • Prikaži sve iz kategorije

  • Prikaži sve iz kategorije

  • Obavijest za roditelje

   Obavijest za roditelje

   DJEČJI VRTIĆ METKOVIĆ

   METKOVIĆ

   Klasa: 601-08/18-01/33

   Ur.broj: 2117-107-01-18-1

   Metković, 3. listopada 2018.

    

   Poštovani roditelji!

   Potaknuti širenjem dezinformacija po raznim društvenim stranicama, da se odlukom vrtića i grada ukida program male športske igraonice, Upravno vijeće DV Metković na svojoj sjednici održanoj 01.10.2018. odlučilo je da se roditeljima objave točne informacije.

   DV Metković nije donio odluku o ukidanju provođenja programa male športske igraonice. Ugovor o provođenju igraonice sklopljen od strane voditeljice i DV Metković, potpisan je na određeno vrijeme do 31.05.2018. god.

   Dječji vrtić je živući sustav, što znači da je stalno u procesu promjena na području odgoja i obrazovanja u skladu s dječjim mogućnostima i potrebama. U cilju podizanja kvalitete i unaprijeđenja usluga od ove pedagoške godine, odlučili smo u redovni program uvesti integrirani sportski program, po istoj priuštivosti za svu djecu. Program će provoditi mag. kineziologije i neće se dodatno plaćati, već je u cijeni boravka djece u vrtiću. Rano djetinjstvo je vrijeme za usvajanje zdravih navika, a tjelesno vježbanje je jedna od onih koja utječe na pravilan rast i razvoj djece. Naš cilj je da se sva djeca u vrtiću bave sportskim aktivnostima.

   Za sve upite, uvijek smo vam na raspolaganju!

   Ravnateljica:

   Julijana Bebić

   Komentari isključeni za Obavijest za roditelje

   Komentiranje nije više moguće

   Ostavite komentar