Kako na siguran i ispravan način sudjelovati u prometu

Kako na siguran i ispravan način sudjelovati u prometu

U Dječjem vrtiću Metković djelatnici PP Metković održali su edukativno predavanje pod nazivom Kako na siguran i ispravan način sudjelovati u prometu.
Čitanjem priče Sa zebrom sigurno u školu, prikazom edukativnih slajdova i vizualnom demonstracijom fizičke regulacije prometa, policijski službenici za prevenciju ukazali su djeci predškolskog uzrasta na poželjno ponašanje u prometu, tj. način kretanja po ulicama, nogostupu i pješačkom prijelazu. Mališanima su također govorili i o sigurnosti u automobilu ili autobusu.
Po završetku predavanja predškolci su u pratnji svojih teta prošetala gradskim ulicama, a za vrijeme šetnje policijski službenici su ih educirali kako ispravno sudjelovati u prometu. Demonstriran je ispravan prelazak preko pješačkog prijelaza na kojem nema fizičke i svjetlosne regulacije prometa, ali i prelazak ulice uz policijsku regulaciju prometa i onu reguliranu prometnim svjetlima, odnosno semaforima. Djeci je prezentirana i policijska oprema koja se koristi u svakodnevnom radu policije prilikom nadzora prometa.
Za kraj druženja policijski službenici predškolcima su uručili prigodne bojanke.

Komentari isključeni za Kako na siguran i ispravan način sudjelovati u prometu

Komentiranje nije više moguće

Ostavite komentar